Wednesday, February 8, 2012

Veebruar

Kolmapäev. 8 veebruar. Juba! Varsti pool veebruari möödas. Palganädal lõppes eilsega. Tänane rohimispäev läks nii ruttu. vaatasime mõlemad rea lõpus kella ja suu jäi imestusest lahti.
Farmist lahkus jälle inimesi. 3 sakslasele öeldi lihtsalt, et tööd on vähe ja kõik. Imestasime ja olime õnnelikud, et need meie polnud. Juhataja teab, et meil korter võetud ning ta lubas sellega arvestada. Teistel oli vaid auto ja minibuss, neil on kerge mujale edasi liikuda. Peale korteri üürimist on plaanis osta universaal, siis saab majutuse pealt kokku hoida ja päris lahe oleks ehtsat bäkkeri elu proovida.
Nädalavahetusel külastasime saksa sõpru Annikat ja Hannest.


Samad, kes meiega koos töötasid. Käisime koos väljas, ujusime ning grillisime mere ääres. Kiidan siin kohal Tallinna ja üldse Eesti klubisi. Uudistasime ka ülisuurt lossi taolist kasiinot seest, 45 dollarit jäi sinna hoonesse. 5 minult, 40 Karlilt. Hiljem hakkas kahju. Mängulõbu polnud vist isegi 5 min kokku. Sellised rahad käivad seal läbi, mitmetelt korrustelt. Kõige kõrgemale korrusele saavad ainult briljandsõrmustega seigid. Nad ei taha meiesuguseid sinna. Soppasime Brisbane kesktänaval ja suures soppingukeskuses. Seal leidus Apple pood, kust ostsin endale meganunnu valge iphone 4s. Kõige uuem väljalase. Olen väga rahul, nii palju lahedaid funktsioone telefonil! Plus sellel telefonil on väga hea väike kaamera. Ilm oli päikseline ja megasoe niiet väike puhkus läks korda. PS! Samal ajal oli Eestis suur külmalaine kui ma päevitasin :D hahahahaaa

Kui on küsimusi või teemasi millest teada soovite siis kirjutan hea meelega.

No comments:

Post a Comment