Wednesday, February 8, 2012

Midagi veel

Juba kohe jälle nädal möödas! Homme juba reede. Õudne kuidas aeg lendab siin. 10 h tööpäevad lähevad kuidagi väga kiiresti.
Neljapäeviti on Austraalias late night shoppingu päev. Enamus kohti on tavaliselt kauem lahti, ning tööinimene saab ka vabalt soppama minna. Käisin proovisin kohaliku kaubanduskeskuse juuksurisalongi ära. Väga meeldiv teenindus ja ei läinudki hirmkalliks maksma. Uurisin eelnevalt mitmeid salonge ja hindasid. Kõik olid jube kallid võrreldes Eestiga. Ma ei ole harjunud nii palju maksma. Hinnad varieerusid 60-195 dollari vahel. Ma sain 80-ga. Päris hea ja kena jäi. Pole enne vist kunagi nii hele blond olnud!

See nädal tegime töö juures põhiliselt rohimist. Teisipäev oli suurem masinakorjamine. Umbes pool päeva, mis läks nii kiiresti, sest möllad kastidega seal, jooksed masina taga ja sätid salati lehti, et kastid üle ei ajaks. See tavaliselt paaride töö. Mina panen tühja kasti asemele, karl tõstab täis kastid kärusse. Tegime kolm suurt kärutäis kaste. Mõnus töö, järgmine päev olid jalad valusad.
Meie sakslastest sõbrad, kes töötasid meiega koos on Brisbanes. Lähme neile see nädalavahetus külla. Kahju, et saime nii vähe koos töötada. Töökollektiiv on palju igavam ilma nendeta. Meil leidub igasuguseid seal. Viilijaid, lobamokke, laiskvorste, töökaid… Meie oleme töökad muidugi. šoti ja inglise poisid ajavad Karli närvi, sest nad on tema arvates ikka niii laisklohed, panevad endale rohkem tunde kirja ja teevad pikki pause. Istuvad ja seisavad niisama. Tantsivad põllul :D Üks on ikka eriline tantsukunn enda meelest. Ma arvan, et nad saavad varsti oma palga kätte, sellised farmis kaua ei püsi. Kui omanik näeks või teada saaks, siis pole neil enam lootust Kuigi nad peaksid just pingutama, sest ühel lõpeb viisa 4 päeva peale farmipäevade lõpetamist.

No comments:

Post a Comment