Wednesday, December 7, 2011

Eestlased Stanthorpes

Stanthorpe on väike linn. Võib olla natuke suurem kui Elva. Täielik farmide piirkond, ideaalne töötamiseks. Uskumatu, aga meie hostelis on kokku 8 eestlast. Stanthorpes kokku üle 20 meid. Üks nädalavahetus saime teiste eestlaste karavanipargis kokku ja tegime mõnusa lõkkeõhtu imeilusa tähistaeva all. Esimest korda aussis veedetud aja jooksul vaatasin kui palju tähti siin taevas on. Üritasin pilti teha, aga mu fotokas ei fokusseerinud midagi ära, niiet jäigi mälupildiks seekord. Ei tea kas sellepärast, et me oleme mägedes, üle 900 m kõrgusel ja tähed on lähemal? Väga ilus igatahes.
Karavanipargist oli vaja kuidagi linna saada ning taksot me ei hakkanud võtma. Otsustasime hoopis 9-si ühte autosse ära mahtuda. 2 ette, 4 keskele ja 3 taha. Sain tagasi sõita, muideks esimene sõit valepidise liiklusega! Teistele ma seda ei muidugi ei kuulutanud.
Peab ära mainima Otti, kes lõbustas inimesi terve õhtu oma flöödimängu andega ja autos matusemeloodiat mängis.

Ott seljataga

Järgmisel päeval oli megailus ilm, sai kohalikku basseini äärde päevitama minna. Nii saingi oma esimese päiksepõletuse. Mängisime bassuvõrkpalli ja üldse oli tore vaba päev. Mainiti ära, et Eesti poisid on väga võistlushimulised :D Arusaadav ju, kes see ikka kaotada tahab.


No comments:

Post a Comment